Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacature zzp Psychotherapeut Trauma (of loondienst)

Nieuw

Vacature zzp Psychotherapeut voor Top Referent TraumaCentrum

Voor GGzE in Eindhoven zijn wij per 1 mei 2023 op zoek naar een interim / zzp Psychotherapeut voor het Top Referente Traumacentrum. Het gaat om minimaal 12 uur per week. Inzet op basis van een loondienstverband is bespreekbaar. De vacante plek ontstaat door vertrek van de collega die werkbegeleiding geeft aan de opleiding tot Psychotherapeut. GGzE is daarom met spoed op zoek naar een Psychotherapeut die de werkbegeleiding kan waarborgen.

Je bent als regiebehandelaar onderdeel van het multidisciplinaire team bestaande uit onder andere twee ervaren psychiaters, AIOS, een GZ-psycholoog/psychotherapeut en een GZ-psycholoog in opleiding tot psychotherapeut.

Over TRTC
GGzE TRTC (Top Referent TraumaCentrum) is een ambulant specialistisch centrum dat zich bezig houdt met diagnostiek en behandeling van volwassenen met complexe chronische traumatisering, vaak gepaard gaand met hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

In samenspraak met de cliënten worden behandelingen bijgesteld volgens Evidence-Based en Best-Practice richtlijnen. Belangrijke speerpunten zijn cliëntenparticipatie en het combineren van een groepsbehandeling met een individuele behandeling en E-health binnen een therapeutische gemeenschap. Het doel van de behandelingen is dat cliënten de gevolgen van de traumatische ervaringen beter kunnen hanteren, dat ze beter kunnen functioneren en de kwaliteit van hun leven en die van de personen in hun directe omgeving verbetert.

Wat ga je doen?

In overleg met jou wordt het takenpakket vastgesteld. Je vervult een voorbeeldfunctie als Psychotherapeut voor de opleiding. Je houdt onder andere overzicht over de behandeltrajecten van cliënten en weet de verschillende therapieonderdelen met elkaar te verbinden. Naast de wekelijkse werkbegeleiding houd je je bezig met psychotherapeutische behandelingen en participeer je in intervisies en team overleggen.

Interesse?
We horen graag van je! GGzE vraagt ons expliciet voor hen een (zzp) Psychotherapeut te vinden voor het Top Referent TraumaCentrum in Eindhoven. We stellen vanzelfsprekend een rechtstreekse reactie naar ons zeer op prijs. Hartelijk bedankt bij voorbaat!

Contractvorm

Inzet als freelance / zzp Psychotherapeut. Inzet op basis van een loondienstverband is ook bespreekbaar!

Aantal werkuren

Het gaat bij voorkeur om 16-24 uur per week (t.b.v. het borgen van de opleidingsplek tot psychotherapeut betekent een minimum van tenminste 12 uur per week). Mocht je meer uren beschikbaar zijn zijn er zeker mogelijkheden.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

  • Je bent BIG geregistreerd Psychotherapeut;
  • Je beschikt over kennis om specialistische traumabehandelingen uit te voeren binnen een multidisciplinair team;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met complexe traumatisering, waaronder complexe PTSS en dissociatieve stoornissen, EMDR, imaginaire exposure of NET.

Aanbod

Wat biedt men?

  • Een salaris conform CAO GGZ FWG 70, passend bij jouw kennis en ervaring. (bruto min. € 5.054,- tot max. € 6.973,- bij een 36-urige werkweek);
  • Een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden;
  • Men stimuleert mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan;
  • De locatie van het TRTC bevindt zich op het landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van de boerderijdieren en een lekker kopje koffie drinken met je collega’s.

In geval van zzp / freelance:

  • Tariefindicatie € 120, -- ;
  • Hulp bij starten als zzp Psychotherapeut indien gewenst;
  • Beoordeling van je freelance overeenkomst met GGzE;
  • Formats voor je facturen.

Klik hier voor meer vacatures psychotherapeut BIG

Locatie

Eindhoven

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatie datum

07.03.2023

Contactpersoon

Eddo Spijkman
M: (06) 1102 5946