Intellect Transfer

Over Intellect Transfer

Bemiddeling van psychiaters, GZ-psychologen en Anios voor interim en vast.

Intellect Transfer bemiddelt interim psychiater, ZZP GZ-psychologen, klinisch psychologen, Anios, verpleegkundig specialist GGZ en SPV'en door heel Nederland. We bemiddelen uiteraard ook voor vaste banen (arbeidscontract).
Wij helpen je een boeiende en uitdagende baan of interim opdracht te vinden. Snel en persoonlijk en vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Wij kennen de actuele vacatures en interim opdrachten. Op basis van je wensen en interesses gaan we graag snel gericht voor je op zoek.
Doordat we veel instellingen persoonlijk kennen hebben we goed begrip van cultuur en achtergrond van de vacante positie.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als vaste baan of ben je geïnteresseerd in onze interim opties? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over je interesses en ambities!

Eddo Spijkman

Eddo Spijkman, van origine psychiatrisch verpleegkundige, heeft jarenlange ervaring binnen het werkveld van de commerciële arbeidsbemiddeling.
In 2008 richtte hij samen met een arts Intellect Transfer op, bemiddeling van basisartsen en psychiaters binnen de volle breedte van de GGZ, verslavingsgeneeskunde, jeugdgezondheidszorg en ouderengeneeskunde.
Sinds 2013 richten we ons exclusief op de GGZ.