Intellect Transfer

Over Intellect Transfer

Bemiddeling van psychiater en GZ-psycholoog (interim, freelance, zzp en voor vast)

Intellect Transfer bemiddelt interim psychiater, ZZP GZ-psychologen, klinisch psychologen, Anios, verpleegkundig specialist GGZ en SPV'en door heel Nederland. We bemiddelen uiteraard ook voor vaste banen (arbeidscontract).
Wij helpen je een boeiende en uitdagende baan of interim opdracht te vinden. Snel en persoonlijk en vanzelfsprekend vertrouwelijk.

 • Interim, freelance, zzp
  We bemiddelen zzp'ers naar een opdracht. Dat wil zeggen: als zzp'er ontvang je de opdracht en daarmee de overeenkomst van opdracht direct van de opdrachtgever. Intellect Transfer brengt bij elkaar en staat niet tussen jou als zzp'er en de opdrachtgever.
  Je voert de opdracht zelfstandig uit en factureert je gewerkte uren namens je eigen onderneming aan de opdrachtgever.
 • Overeenkomst van tussenkomst
  Het is ook mogelijk dat Intellect Transfer een opdracht krijgt van de opdrachtgever waarbij wij de opdracht laten uitvoeren door een zzp'er. Je gaat als zzp'er dan een opdrachtrelatie aan met Intellect Transfer waarbij je je werkzaamheden voor een derde uitvoert.
  Dit zogenoemde 'brokerschap' doen we feitelijk alleen voor opdrachtgevers binnen het veld van de forensische psychiatrie.
  Voor deze 'tussenkomst' maken wij gebruik van de door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst (model algemene overeenkomst tussenkomst).
  Je voert de opdracht zelfstandig uit (dat wil zeggen: er is geen sprake van gezag) en factureert je gewerkte uren namens je eigen onderneming aan de Intellect Transfer. Intellect Transfer op zijn beurt stuurt een factuur voor de door de jou verrichte werkzaamheden aan de opdrachtgever.

Wij kennen de actuele vacatures en interim opdrachten. Op basis van je wensen en interesses gaan we graag snel gericht voor je op zoek.
Doordat we veel instellingen persoonlijk kennen hebben we goed begrip van cultuur en achtergrond van de vacante positie.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als vaste baan of ben je geïnteresseerd in onze interim opties? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over je interesses en ambities!

Eddo Spijkman

Eddo Spijkman, van origine psychiatrisch verpleegkundige, heeft jarenlange ervaring binnen het werkveld van de commerciële arbeidsbemiddeling.
In 2008 richtte hij samen met een arts Intellect Transfer op, bemiddeling van basisartsen en psychiaters binnen de volle breedte van de GGZ, verslavingsgeneeskunde, jeugdgezondheidszorg en ouderengeneeskunde.
Sinds 2013 richten we ons exclusief op de GGZ.