Intellect Transfer B.V.

Waarom Intellect Transfer?

Bemiddeling voor artsen en psychiaters

Wij geloven in uitdagen, van je blik, van perspectief, van je “view”. Omdat het elan, energie geeft in je werk en inspireert: jezelf, je collega’s en uiteindelijk en vooral de patiënt met wie en voor wie je werkt.

Visie

Werken als interim psychiater biedt variatie in je werk; je kan in verschillende keukens kijken. Je leert van elkaar en zo geldt de waarde toevoeging naar 2 kanten.
Ook het aangaan van een nieuwe baan biedt bepaald uitdaging; de binding is dan langer durend en het bouwen aan bijvoorbeeld de afdeling of goede zorg krijgt meer tijd.

Wij van Intellect Transfer vinden het leuk en een uitdaging wanneer je ons betrekt bij je carrière pad: het zoeken van een nieuwe uitdaging, hetzij als interim opdracht hetzij als een nieuwe baan.
We bieden – soms onverwachte – opties en zoeken ernaar te verrassen en de nieuwsgierigheid te wekken, zowel van kandidaat als de instelling. 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met
Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 025 946 (ook ’s avonds) of via espijkman@intellect-transfer.com of via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie hier ons Vacatures psychiater - overzicht vast en interim / freelance

Zie ook