Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacature GZ-psycholoog

Ben je op zoek naar vacatures GZ-psycholoog of overweeg je te starten als ZZP GZ-psycholoog?
We hebben mogelijkheden voor zowel fulltime als voor parttime (vanaf 8 uur/ week) zowel ambulant, poliklinisch als klinisch binnen alle specialismen: volwassenen psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie, acute psychiatrie (IHT/ crisisdienst en de opname psychiatrie), verslavingspsychiatrie, forensische psychiatrie, eetstoornissen, transculturele psychiatrie, ziekenhuispsychiatrie en LVB.

Zie hieronder voor onze actuele vacatures GZ-psycholoog. Naast deze actuele vacatures gaan we ook specifiek voor u op zoek; snel en persoonlijk. Uw doel is daarbij ons vertrekpunt....
Aarzel niet contact op te nemen: Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 02 59 46 of via espijkman@intellect-transfer.com

Vacature GZ-psycholoog Pijnrevalidatie - Eindhoven

Voor een organisatie voor pijnrevalidatie in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog op basis van zzp (freelance) of een vast dienstverband.
Gepubliceerd: 31-05-2022
Referentie nr:#INS01393

Vacature GZ-psycholoog ouderenzorg - Amstelveen

Voor Zonnehuisgroep Amstelland zijn wij voor het Zonnehuis Behandelcentrum in Amstelveen op zoek naar een GZ-psycholoog. Inzet is mogelijk op basis van zzp/ freelance of een arbeidscontract. Het...
Gepubliceerd: 08-04-2022
Referentie nr:#INS01386

Vacature ZZP GZ-psycholoog - Amsterdam

Wij zijn voor Care to Change voor de vestiging Amsterdam op zoek naar een zzp GZ-psycholoog voor minimaal 2 dagen/ week binnen een ambulante vestiging (SGGZ Volwassenen).
Gepubliceerd: 15-03-2022
Referentie nr:#INS01382
Zoekcriteria