Intellect Transfer B.V.

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Recente vacatures
inBeekbergen
inRotterdam

Vraag en aanbod visitatiegroep interim psychiater

Bent u op zoek naar een visitatiegroep waar u zich kunt aansluiten of op zoek naar collega psychiaters voor aansluiting bij uw visitatiegroep?
Vind op deze webpagina vraag en aanbod. Wij houden deze pagina zoveel mogelijk up to date.
Voor vragen of aanbod aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij bieden met plezier en vrijblijvend ondersteuning; meerdere ZZP psychiaters hebben wij succesvol kunnen ondersteunen in het vinden van een groep.


Aansluiten bij een bestaande visitatie groep of een nieuwe groep vormen?

Het vinden van aansluiting bij een groep is een bekend probleem onder met name interim psychiaters.
De visitatie methodiek van de NVvP in het kader van de herregistratie is ontworpen om in groepsvorm te laten plaatsvinden, zoals met directe collega's of binnen een intervisie groep.

Opties voor het vinden van aansluiting bij een visitatie- of intervisie groep zijn:

 • De NVvP helpt leden in geval van overmacht om een groep te helpen vormen of aansluiting te vinden. 
 • Een lokale groep van ZGP; zoals de de VVPAO (Vereniging van Vrijgevestigde psychiaters in Amsterdam en Omstreken).
  Vragen van individuele psychiaters worden via de nieuwsbrief verspreid naar alle leden; voorwaarde is dat men lid moet zijn van de vereniging.
 • De vraag delen via LinkedIn (deze tip gaven meerdere psychiaters).

Vraag & aanbod Visitatiegroep

 • AANBOD:
  - Amsterdam; een bestaande intervisiegroep (zowel kinder- en jeugd- als psychiater voor volwassenen) is op zoek naar collega psychiaters t.b.v. de kwaliteitsvisitatie; ‘window’ van 31-03-2021 tot uiterlijk 01-10-2021; graag op korte termijn al starten met vormen van de visitatiegroep.

  N.B.: u bent hartelijk welkom om uw vraag of aanbod aan ons te melden. Wij vermelden deze graag en vrijblijvend op onze website of we zetten de vraag uit, bijvoorbeeld via een mailing.

  Wat ook kan: het zoeken van een interim positie in combinatie met het ter plaatse kunnen aansluiten bij een visitatie- of intervisie groep aldaar. Wij ondersteunen hierin graag!

  Neem voor meer informatie contact op met Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 025 946 (ook ’s avonds) of via espijkman@intellect-transfer.com of via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Bron: websites van de KNMG, NVvP, FMS.

Lees ook