Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Disclaimer

Disclaimer

De inhoud van deze website is en wordt op zorgvuldige wijze en naar beste weten samengesteld.
Ondanks deze inspanningen kan Intellect Transfer niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, juist en altijd actueel is. Tevens kunnen wij niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert.
Aan het gebruik van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Intellect Transfer aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot het gebruik van de inhoud of ononderbroken toegang tot de website.

Door het gebruik van de website aanvaardt u deze disclaimer, het privacy statement en eventuele wijzigingen daarvan.
Op deze website en disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

 • Links naar externe sites
  Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. Intellect Transfer is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze externe sites welke via deze links kunnen worden bezocht.

 • Privacy Statement
  Intellect Transfer verwerkt gebruikersgegevens conform het door haar gehanteerde privacybeleid, welke is beschreven in het Privacy Statement.

 • E-mail disclaimer
  Informatie die is opgenomen in e-mails van Intellect Transfer kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u onterecht een e-mailbericht ontvangt, vragen wij u om de inhoud niet te gebruiken en Intellect Transfer direct te informeren door het bericht te retourneren.
  Wij danken u in dat geval hartelijk.