Intellect Transfer B.V.

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacatures Anios Psychiatrie

Ben je op zoek naar vacatures Anios psychiatrie?
We hebben interessante mogelijkheden voor zowel fulltime als voor parttime (vanaf 8 uur/ week) zowel ambulant, poliklinisch als klinisch binnen alle specialismen: volwassenen psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie, acute psychiatrie (IHT/ crisisdienst en de opname psychiatrie), verslavingspsychiatrie, forensische psychiatrie, eetstoornissen, transculturele psychiatrie, ziekenhuispsychiatrie en LVB.

Zie hieronder voor onze actuele vacatures Anios psychiatrie. Naast deze actuele vacatures gaan we ook specifiek voor je op zoek; snel en persoonlijk. Je doel is daarbij ons vertrekpunt....
Aarzel niet contact op te nemen: Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 02 59 46 of via espijkman@intellect-transfer.com

Vacature Anios psychiatrie Crisisdienst - Noord-Holland

Voor onze opdrachtgever, een organisatie voor GGZ in Noord-Holland zijn we op zoek naar een Anios psychiatrie Crisisdienst. Ben jij die evenwichtige arts die de rust kan bewaren in dynamische en...
Gepubliceerd: 21-06-2019
Referentie nr:#INS01277

Vacature Anios Kinder- en jeugdpsychiatrie - Noord-Holland

We zijn op korte termijn op zoek naar een Anios kinder- en jeugdpsychiatrie voor vast-in-dienst of op basis van ZZP voor de polikliniek in de regio Noord-Holland.
Gepubliceerd: 02-05-2019
Referentie nr:#INS01276

Vacature Anios Opname kliniek volwassenen - Utrecht

We zijn voor de afdeling Opname Volwassenen op zoek naar een basisarts die het een uitdaging vindt de (acute) psychiatrie te leren kennen binnen een Medium Care omgeving.
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#INS01229
Zoekcriteria