Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacatures verpleegkundig specialist GGZ

Ben je op zoek naar vacatures verpleegkundig specialist GGZ of overweeg je te starten als ZZP verpleegkundig specialist?
We hebben mogelijkheden voor zowel fulltime als voor parttime (vanaf 8 uur/ week) zowel ambulant, poliklinisch als klinisch binnen alle specialismen: volwassenen psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie, acute psychiatrie (IHT/ crisisdienst en de opname psychiatrie), verslavingspsychiatrie, forensische psychiatrie, eetstoornissen, transculturele psychiatrie, ziekenhuispsychiatrie en LVB.

Zie hieronder voor onze actuele vacatures verpleegkundig specialist GGZ. Naast deze actuele vacatures gaan we ook specifiek voor je op zoek; snel en persoonlijk. Je doel is daarbij ons vertrekpunt....
Aarzel niet contact op te nemen: Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 02 59 46 of via espijkman@intellect-transfer.com

Vacature Verpleegkundig specialist GGZ - Zaandam

Wij zijn in opdracht van Indigo Noord-Holland op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ ten behoeve van de Basis GGZ voor minimaal 8 uur/ week. Inzet is mogelijk op basis van ZZP of op basis...
Gepubliceerd: 15-10-2019
Referentie nr:#INS01287

Vacature Verpleegkundig specialist GGZ - Westzaan

Voor het Penitentiair Psychiatrisch Centrum binnen het het Justitieel Complex Zaanstad in Westzaan zijn we op zoek naar een ZZP Verpleegkundig specialist GGZ of voor vast in dienst.
Gepubliceerd: 07-10-2019
Referentie nr:#INS01283
Zoekcriteria