Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacature Interim Psychiater Ontwikkelingsstoornissen

Nieuw

Vacature freelance Psychiater Ontwikkelingsstoornissen

Wij zijn in opdracht van Dimence voor het team ontwikkelingsstoornissen in Zwolle op zoek naar een psychiater voor vast of voor interim.

Wat ga je doen?
Je bent als psychiater verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandelproces en waarborgt voortdurend de kwaliteit van de zorg. In de rol van hoofdbehandelaar behandel je individuele patiënten en stel je diagnoses en indicaties voor. Dit doe je conform het behandelbeleid en de vastgestelde zorgprogramma’s. Verder geef je supervisie aan artsen in opleiding tot specialist en de eventueel overige basisartsen en verpleegkundige specialisten in het team. Dit doe je op een inspirerende manier, je motiveert en deelt je kennis. Daarnaast stimuleer je het creëren van een goed behandelklimaat en zorg je voor een soepel verlopende samenwerking binnen het behandelteam. Participeren in de 24-uurs diensten (voor- en achterwacht) hoort ook tot je takenpakket. Je let op zorginhoudelijke vernieuwing en deelt actief mee aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het behandelaanbod.

Met wie ga je werken?
Naast mensen met Autisme spectrumstoornissen behandelt het team ontwikkelingsstoornissen ook mensen met ADHD. In dit team vinden behandelingen én psychodiagnostisch onderzoek plaatst. Naast individuele behandelingen, waaronder E-health, biedt het team groepsbehandelingen aan voor patiënten met Autisme en/of ADHD. Tevens is er aan dit team een driedaagse deeltijdbehandeling verbonden.

Plaats in de organisatie
Het team ontwikkelingsstoornissen valt onder de divisie specialistische diagnostiek en behandeling.
De divisie specialistische diagnostiek en behandeling behandelt cliënten die te maken hebben met (hoog) complexe psychiatrische stoornissen. Hierbij moet je denken aan verschillende soorten problematiek waaronder problemen in de persoonlijkheid, ontwikkeling, angst of depressie. Het reguliere aanbod, van ambulante en deeltijd klinische behandeling, is gericht op nagenoeg alle psychiatrische ziektebeelden. Aan de multidisciplinaire behandelteams zijn talloze disciplines verbonden, van psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen, en systeemtherapeuten tot verpleegkundigen.

Een ambitieuze en prettige werkplek met bevlogen collega’s, dat is wat Dimence Groep jou te bieden heeft. Als psychiater zorg jij voor de kwaliteit en de uitvoering van het behandelproces. Je bent duidelijk zichtbaar en werkt graag samen met het multidisciplinaire team. Dit doe je in een werkomgeving waar men voortdurend naar elkaar omkijkt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Verder krijg je als psychiater een persoonlijke assistent toegewezen zodat jij je tijd zo maximaal mogelijk aan cliënten en patiënten kan besteden. Bovendien is er alle ruimte om je verder te bekwamen in andere deelgebieden. Zo biedt de organisatie beginnende psychiaters een scholingsprogramma aan waarin de deelnemers meer kunnen leren over hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. Dimence Groep vindt het namelijk belangrijk om jonge professionals met elkaar te verbinden, zodat zij beter in hun vak worden en van elkaar kunnen leren. Dimence is wat dit betreft een ambitieuze organisatie met als kernwaarde gastvrijheid, resultaatgerichtheid en veiligheid.

Contractvorm

Interim (zzp, freelance); vast contract.

Aantal werkuren

16-36 uur/ week, uren in overleg mogelijk.

Functie eisen

  • Je bent een gediplomeerd psychiater met BIG-registratie;
  • Deskundigheid, enthousiasme en passie voor het vak;
  • Je beschikt over een heldere visie en een brede oriëntatie op en over de zorg en bent in staat om dit op een stimulerende wijze over te dragen binnen het team;
  • Je staat open voor ideeën van je collega’s;
  • Je vindt het een uitdaging om snel te schakelen in onverwachte situaties;
  • Je hebt de capaciteiten om gebruik te maken van een breed scala aan behandelmogelijkheden in hoog complexe situaties
  • Je hebt een verbindende wijze van communiceren en bent in staat om een inspirerend en verbindend werkklimaat te creëren.

Arbeidsvoorwaarden

In geval van een dienstverband:

  • Salariëring conform de CAO/AMS GGZ; van € 5.163, - tot € 9.023,- bruto/ maand op basis van 36 uur/ week;
  • Contract voor onbepaalde tijd;
  • Een ambitieuze en prettige werkplek met enthousiaste collega’s;
  • Een uitstekend pakket conform de AMS regeling en eigen aanvullende regelingen
  • Een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers;
  • Een persoonlijk aangewezen secretaresse;
  • Vanuit de organisatie wordt je gefaciliteerd om aan de IFMS eis te voldoen.

In geval van freelance/ ZZP:

  • Tariefindicatie rond € 150, -- / uur;
  • Beoordeling van de overeenkomst van opdracht freelance met Dimence;
  • Ondersteuning in starten als freelancer indien gewenst;
  • Formats voor je facturen.

Locatie

Zwolle

Opdrachtgever

Dimence

Publicatie datum

02.03.2020

Contactpersoon

Eddo Spijkman
M: (06) 1102 5946

Anderen bekeken:
in Zevenaar, Montferland en Doesburg
in Goes, Zierikzee, Tholen
in Div. locaties waaronder: Alphen aan de Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam of Zoetermeer