Intellect Transfer B.V.

Interim opties

Wij zijn voortdurend op zoek naar interim pychiaters die naast de huidige werkzaamheden 1 tot 3 dagen per week beschikbaar zijn.
Vanzelfsprekend hebben wij ook mogelijkheden voor meer uren per week (tot fulltime) voor korte of langere tijd voor u als freelance psychiater.

Tarief interim psychiater

Wanneer u overweegt om als interim psychiater te gaan werken zult u gaan werken met een tarief jegens de opdrachtgever per gewerkt uur. Hoe te komen tot een marktconform tarief? Welke factoren spelen een rol in het bepalen van een passend tarief als ZZP psychiater?
Lees hier meer over tarief interim psychiater

Gevarieerd aanbod

We hebben up-to-date kennis van de mogelijkheden en een gevarieerd aanbod aan actuele opdrachten, zoals binnen de FACT, Stemming en angst, maar ook verslavingsgeneeskunde, forensische psychiatrie of de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Vanwege de dynamiek wat betreft het gaan en komen van opdrachten zoeken wij bij voortduring de actualiteit van mogelijkheden in onze nauwe contacten met opdrachtgevers/ instellingen.
We gaan dus met plezier voor u op zoek naar een boeiende en passende opdracht op basis van uw wensen, interesses en mogelijkheden.
We werken persoonlijk en discreet en houden u in het traject nauw op de hoogte van de opties.

Wij gaan graag het gesprek met u aan, neem gerust contact met ons op:
Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 025 946 (ook ’s avonds) of via espijkman@intellect-transfer.com of via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie hier voor het overzicht van alle  vacatures voor psychiater.