Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Reistijd als werktijd?

Voor interim psychiaters of ZZP GZ-psychologen speelt soms de vraag om reistijd als werktijd bij de opdrachtgever in rekening te brengen.
Wij als Intellect Transfer krijgen hierover ook wel vragen als "is het passend om - althans een gedeelte - reistijd als werktijd te factureren?" en wat hierin gebruikelijk is.


Redelijke compensatie

Wij denken dat het redelijk is een compensatie voor de extra reistijd in rekening te brengen jegens de opdrachtgever, wanneer je ook interessante opties hebt dichter bij je woonplaats.
Je levert een extra inspanning jegens de opdrachtgever door een grotere reisafstand woon - werk af te leggen en het is onze ervaring dat een vraag naar een vergoeding van reistijd in het proces van kennismaken en onderhandelen zeker een plaats kan hebben.


Meer weten?

Intellect Transfer bemiddelt psychiaters, ANIOS, Klinisch - en GZ-psychologen en gespecialiseerde verpleegkundigen (SPV en VS GGZ) zowel voor interim/ ZZP als voor vast-in-dienst.

Wij adviseren je graag over het starten als interim psychiater of ZZP GZ-psycholoog. Wij zijn daarbij goed op de hoogte van wat gangbaar is in de markt qua tarief maar bijvoorbeeld ook ten aanzien van reistijd als werktijd vergoeding.
Lees hier meer over tarief interim psychiater / tarief GZ-psycholoog
Wil je meer weten? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Interesse of wil je meer weten? Mail naar espijkman@intellect-transfer.com of bel met Eddo Spijkman: tel. 06 - 11025946 (ook 's avonds).


ZIE OOK