Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacature Pyschiater bipolaire poli

Nieuw

Vacature psychiater bipolaire poli

Voor PsyQ in Den Haag zijn wij op zoek naar een freelance / zzp psychiater voor de bipolaire poli. Het betreft bij voorkeur 16 tot 24 uur per week maar wanneer je meer of minder uren beschikbaar hebt vernemen wij het ook graag!
De vacante plek is ontstaan door vertrek van een psychiater; vandaar dat er binnen het psychiaterteam vraag is naar een psychiater t.b.v. de regiebehandeling en medicamenteuze behandeling.

Het team bipolaire stoornis is onderdeel van ISP depressie. PsyQ biedt specialistische behandeling aan mensen met diverse en complexe psychiatrische problematiek, waaronder een bipolaire stoornis. Momenteel bestaat het team uit twee psychiaters, een AIOS, een GZ-psycholoog, een VS, twee basispsychologen, een ervaringswerker, een stagiair psychologie en een VS in opleiding. De psychiatrische continuïteit wordt geborgd door de beide psychiaters die eveneens verbonden zijn aan het team. Tevens wordt er samengewerkt met een viertal psychiaters van team unipolair, ook onderdeel van ISP depressie.

Over PsyQ
PsyQ Nederland is een samenwerkingsverband tussen Lentis, Mondriaan en Parnassia Groep. PsyQ biedt hulp bij de meest voorkomende psychische problemen.

Wat ga je doen?
Als psychiater vervul je de rol van regiebehandelaar en heb je een sturende rol in de diagnostiek en behandeling van bipolaire stoornissen en de veel voorkomende comorbiditeit. Je komt te werken in een multidisciplinair team van circa 12 enthousiaste collega’s, dat specialistische, ambulante zorg aan volwassenen met een bipolaire stoornis biedt. Je houdt je onder andere bezig met:

  • Psychiatrisch onderzoek en geven van farmacotherapie;
  • Je verricht werkzaamheden in het kader van regiehouderschap;
  • Consultatie binnen en buiten het team.

Interesse?
Heb jij affiniteit met complexe stemmingsstoornissen in combinatie met comorbide aandoeningen en beschik jij over een grote mate van flexibiliteit, creativiteit, humor en directe communicatie? Dan komt men graag met je in contact!
PsyQ vraagt ons expliciet voor hen een zzp psychiater te vinden voor de bipolaire poli. We stellen vanzelfsprekend een rechtstreekse reactie naar ons zeer op prijs. Hartelijk bedankt bij voorbaat!

Contractvorm

Inzet als interim / zzp psychiater of op basis van een loondienstverband.

Aantal werkuren

Het betreft bij voorkeur 16 tot 24 uur per week maar wanneer je meer of minder uren beschikbaar hebt vernemen wij het ook graag!

Functie eisen

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een BIG en RGS registratie als psychiater;
  • Je houdt van korte lijnen en directe communicatie;

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Aanbod

In geval van loondienst:

  • Een marktconform salaris in de AMS-schaal van de CAO GGZ (bruto per maand min € 5.649,- tot max. € 9.872,- bij een fulltime werkweek);
  • Een vast contract!
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een goede pensioenregeling, 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren bij een dienstverband van 36 uur per week;
  • Het team is zeer hecht en bevlogen;
  • Een centraal gelegen locatie in het centrum van Den Haag, goed bereikbaar met OV en beschikking over een eigen afgesloten parkeerplaats en fietsenstalling;

In geval van zzp/freelance:

  • Tariefindicatie € 155, -- ;
  • Ondersteuning bij starten als interim psychiater indien gewenst;
  • Beoordeling van je freelance overeenkomst met PsyQ;
  • Formats voor je facturen.

Klik hier voor meer vacatures psychiater

Locatie

Den Haag

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatie datum

18.04.2023

Contactpersoon

Eddo Spijkman
M: (06) 1102 5946