Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacature Psychiater IHT/ crisisdienst

Nieuw

Omschrijving

  • HIC en IHT/ crisisdienst
    In opdracht van GGZ Centraal zijn we op zoek naar een interim psychiater voor de HIC en IHT/ crisisdienst voor de nieuwe locatie in Harderwijk. Uiteraard is een vaste aanstelling zeker bespreekbaar.
    Het programma 24-uurs acute psychiatrie, onderdeel van de regio Veluwe en Veluwe Vallei, bestaat uit een HIC, een gesloten afdeling acute zorg met 20 bedden en een IHT/ crisisdienst team.
    Als psychiater werk je met twee multidisciplinaire teams die nauw met elkaar in contact staan. Binnen de gesloten afdeling met een collega psychiater, arts-assistent, verpleegkundigen en een teamleider. Binnen de IHT/ crisisdienst met een team bestaand uit een teamleider, psychiater, arts-assistent, ambulant verpleegkundigen en crisisinterventors.
    Deze afwisseling zorgt voor gevarieerde werkdagen waarin je niet voortdurend aan één plek gebonden bent. Bovendien mag je een adequate administratieve ondersteuning verwachten. Hierdoor krijg je zoveel mogelijk tijd om mensgericht bezig te zijn. Dichtbij en deskundig. Dat typeert GGz centraal en zo behandelen we onze cliënten.

  • Wat ga je doen?
    - Je geeft vorm aan behandelingen, staat in contact met verwijzers, naasten en behandelorganisaties. Verder doe je voor de IHT triage en crisisbeoordelingen en ben je betrokken bij de ambulante psychiatrische behandeling.
    - Je brengt met patiënten en naasten de problematiek in kaart, je ziet toe op het opstellen van een behandelplan, de risicotaxatie en een crisisplan. Als regiebehandelaar neem je deel aan behandelbesprekingen.
    - Je combineert je werk in de acute psychiatrie met taken voor de regio: intakes doen ten behoeve van de behandelprogramma’s, beoordelingen opstellen in het kader van de wet BOPZ en het onderhouden van contacten met behandelaren, politie, gemeenten en maat-schappelijke opvang.

    We vinden het belangrijk te vermelden dat we graag met jou willen afstemmen wat betreft jouw wensen en kwaliteiten als psychiater over waar het accent van je taken zal komen te liggen.

Contractvorm

Inzet als interim psychiater of een vaste aanstelling (arbeidsovereenkomst).

Aantal werkuren

Het liefst minimaal 16 uur/ week.

Functie eisen

Je bent een gediplomeerd psychiater met BIG-registratie.

Arbeidsvoorwaarden

  • - Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
    - Werken op een goed bereikbare locatie
    - Een salaris conform de CAO GGZ en het beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing): € 5.163, - tot € 9.023,- bruto/ maand op basis van 36 uur/ week.
    - Adequate administratieve ondersteuning
    - Uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden
    - het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
  • In geval van ZZP/ interim: Tariefindicatie rond € 150, -- / uur.

Locatie

Harderwijk

Opdrachtgever

GGZ Centraal

Publicatie datum

15.10.2019

Contactpersoon

Eddo Spijkman
M: (06) 1102 5946