Intellect Transfer B.V.

GZ-psycholoog salaris

 

Salarisschaal GZ-psycholoog

Het salaris van een GZ-psycholoog is afhankelijk van de branche (ziekenhuis, psychiatrie, ouderenzorg e.d.) waar je werkt en van de daar geldende CAO en salarisschaal. De salarisschalen zijn vastgesteld volgens het functiewaarderingssysteem FWG (Functie Waardering Gezondheidszorg) en worden periodiek geïndexeerd.

Salaris GZ-psycholoog GGZ

Inschaling voor een startende GZ-psycholoog in loondienst is conform CAO GGZ FWG 65 (aanloopschaal 64) en ligt tussen € 3.266,- en € 5.126,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (salarisschalen per 1 juli 2018).

GZ-psycholoog schaal 65

De GZ-psycholoog is ingeschaald in schaal 65 conform de FWG.

GZ-psycholoog schaal 70

Voor de GZ-psycholoog geldt inschaling in salarisschaal 70 wanneer je zowel als behandelaar werkt maar ook managementtaken vervult. Je geeft leiding aan collega's en bent onder andere verantwoordelijk voor het beleid en de zorginhoudelijke aspecten van de behandeling.

Salaris GZ-psycholoog in opleiding

Als GZ-psycholoog in opleiding ligt het salaris tussen € 2.793,- en € 4.355,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (salarisschalen CAO GGZ FWG 59/ 60 per 1 juli 2018).
Zie verder bij Salaris GZ-psycholoog in opleiding

Uurtarief zzp GZ-psycholoog

Je overweegt om als ZZP GZ-psycholoog te gaan werken, al dan niet parallel aan een loondienstverband? Hoe kom je tot een passend, marktconform tarief en welke factoren spelen een rol in de tarieven die gelden voor een interim GZ-psycholoog?
Lees hier verder over Uurtarief zzp GZ-psycholoog

GZ-psycholoog eigen praktijk

Als GZ-psycholoog die gecontracteerde zorg levert binnen een eigen praktijk sluit je contracten af met zorgverzekeraars waarbij de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) jaarlijks de maximumtarieven vaststelt die mogen worden gerekend aan patiënten.